Nešto o Foto Sekciji KSETa

Dobro došli na našu malu izložbu postavljenu u sklopu 3. Kongresa studenata elektrotehnike. Izložba objedinjuje neke od najboljih radova članova foto sekcije KSETa i nema posebnu temu na koju bi trebali obratiti pažnju osim - uživanja. Posjetite i dio naše izložbe na internetu na adresi:
http://marvin.cc.fer.hr/kset/foto

 

 

Što je KSET?

KSET je studentski klub, čiji članovi su uglavnom studenti Fakulteta Elektrotehnike i Računarstva u Zagrebu. Kažem "uglavnom", jer je KSET studentski klub otvoren svim studentima Sveučilišta u Zagrebu. To je jedno zabavno i interesantno mjesto u sklopu fakulteta gdje se može prikratiti vrijeme između predavanja, pogledati koji film, poslušati nešto glazbe ili učlaniti se u neki od izvannastavnih programa koje KSET nudi: glazbena sekcija, računarska sekcija, video sekcija, disco sekcija i foto sekcija.

 

 
 

Što je Foto Sekcija?

Grupa studenata okupljena u tamnoj komori u KSETu sa zajedničkim interesom da bude što više sa druge strane fotoaparata. Redom, svi smo entuzijasti i amateri i nemamo prethodno veliko iskustvo u bavljenju fotografijom.

 

 
 

Naš Cilj?

Kao i svakom studentu, glavni cilj nam je završiti fakultet. Ali u slobodno vrijeme promatramo svijet oko nas, tu i tamo pokušamo sačuvati ljepotu trenutka na fotografiji. Sami razvijamo svoje fotografije i izlažemo ih u prostorijama KSETa. Organiziramo jednom godišnje foto-tečaj za studente Sveučilišta u Zagrebu. Zainteresirane studente koji zavrse foto-tečaj pozivamo da ostanu u našoj sekciji i nastave sa svojim radom na području fotografije. Svjesni smo i značenja interneta i paralelno sa "pravim" izložbama, postavljamo i "virtualne" izložbe na Web stranicama naše sekcije:
http://marvin.cc.fer.hr/kset/foto

 

 
 

Zašto se bavimo Fotografijom?

Vizualni izražaj je univerzalni jezik i zapravo ga tek učimo izgovarati. Možda će taj jezik jednog dana biti naš jedini način izražavanja.

 

 

 

 

site designed by:

...i ne zaboravite nam se javiti i reći nam kako Vam se svidjela naša izložba na e-mail adresu:
shaka@marvin.cc.fer.hr