Back to  Main Page / Povratak na glavnu stranicu
Prof. dr. sc. Ante Marušić

         Autor internet stranica Galerije FER u svom radnom okruženju

Ante Marušić rođen je u Dubrovniku 1952. godine. Diplomirao je, magistrirao i doktorirao na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu. Radi u Zavodu za visoki napon i energetiku FER-a kao redoviti profesor. Nešto više o njegovom znanstvenom i stručnom radu možete pronaći na internet stranicama: http://www.fer.hr/ante.marusic , a o njegovom umjetničkom radu na web stranicama: http://galerija.fer.hr/marusic/galerija.html .  Od jeseni 2000. godine uređuje internet stranice Galerije FER u Zagrebu. 
Internet stranice Galerije FER su izrađene s ciljem da na najbolji mogući način, široj domaćoj i inozemnoj javnosti, predstave pojedine izložbe, njihove autore i samu galeriju.

Vaši prijedlozi, pitanja i primjedbe su uvijek dobrodošli. Molim Vas, pošaljite ih na e-mail adresu: 


Za pregledavanje internet stranica Galerije FER preporučuju se Netscape Communicator 4.7 ili noviji, Internet Explorer 4.01 i 5.x ili noviji i Mozilla Firefox 1.5 ili noviji. Sadržaj ovih stranica je optimiran tako da su izgled stranica i mogućnosti pregledavanja neovisni o korištenom pregledniku 4. generacije. Internet stranice Galerije FER su optimirane za pregledavanje na ekranu s rezolucijom 1024 x 768 piksla, True Color (32bit), s uključenom srednjom veličinom znakova u tekstualnom dijelu stranice.

Top 50 HR WebWeb stranice FER-a (www.fer.hr),  u čijem se sklopu nalaze i Web podstranice Galerije FER (www.fer.hr/exhibition), uvrštene su u BUG-ov "HR WEB TOP 50" godišnji izbor najboljih domaćih Web stranica za 2002. godinu.
(01.02.2002)


Back to GALLERY FER Main Page / Povratak na glavnu stranicu